MMkeramika

"Keramika s dušou - kúsok umenia pre váš domov."

PORTFÓLIO

JEDINEČNOSŤ

Každý kus ručne vyrábanej keramiky je jedinečný a nesie podpis umelca. Mierne rozdiely vo veľkosti, tvare, štruktúre a farbe robia každý kus výnimočným a odlíšiteľným od sériovo vyrábanej keramiky.

TRVÁCNOSŤ

Ručne vyrábaná keramika je často pevnejšia a odolnejšia ako sériovo vyrábaná keramika. Často sa totiž vypaľujú pri vyššej teplote, takže je menej pravdepodobné, že prasknú alebo sa zlomia.

UDRŽATEĽNOSŤ

Ručne vyrábaná keramika je environmentálne udržateľnejšia ako sériovo vyrábaná keramika, pretože sa často vyrába z miestnych a prírodných materiálov. Okrem toho majú dlhšiu životnosť, čím sa znižuje potreba častej výmeny.

INDIVIDUÁLNOSŤ

Ručne vyrobená keramika môže byť prispôsobená vašim individuálnym potrebám a preferenciám. Môžete si napríklad vyžiadať konkrétne farby, vzory, alebo si nechať vyrobiť kúsok, ktorý bude vyhovovať určitému priestoru alebo účelu.

O mne 

Ahojte, som Miloslav Moravčík, umelecký keramikár, hrnčiar s dlhoročnými skúsenosťami, ktorý prezentuje umenie ručne vyrábanými výrobkami z hliny. 

Či už ide o jemnú vázu alebo funkčný kus riadu, moja práca je odrazom mojej lásky k hline. Každý kus je vyrobený s použitím len tých najkvalitnejších materiálov so starostlivosťou a presnosťou, čo zaisťuje, že každý kus je nielen pekný, ale aj odolný a má dlhú životnosť.

Od zložitých vzorov a dizajnov až po jednoduché minimalistické kúsky, vám vyrobím, čo si budete želať. So záväzkom ku kvalite a láskou k svojmu remeslu je moja keramika umením, ktorá má priniesť do sveta kúsok radosti a krásy.

Portfólio

Ručne vyrobená keramika je často vnímaná ako umelecké dielo a pridáva estetickú hodnotu akémukoľvek priestoru. Keď si kúpite kúsok ručne vyrobenej keramiky, podporíte miestneho umelca (v tomto prípade mňa :-)) a vytvoríte s ním určité spojenie. Poznanie príbehu tvorcu a diela môže dodať položke emocionálnu hodnotu. Ručne vyrábaná keramika sa dodáva v širokej škále veľkostí, tvarov a farieb. Môže byť použitá na rôzne účely, vrátane hrnčekov, misiek, váz, kvetináčov, dekoratívnych predmetov a pod. 

Ako nakúpiť?

U mňa

Ak si želáte vyrobiť jedinečný kúsok pre seba či svojich blízkych, neváhajte ma kontaktovať.

KONTAKT

sashe.sk

Vyrobenú keramiku ihneď k odberu si môžete objednať aj na sashe.sk

SASHE

V ateliéri

Hotové výrobky si môžete prísť po dohode zakúpiť do ateliéru:

O​rechová 58
900 42 Dunajská Lužná

Kurzy keramiky pre deti aj dospelých

KONTAKT

Moje kurzy keramiky ponúkajú jedinečnú príležitosť naučiť sa starému umeniu výroby keramiky. Ako skúsený lektor s dlhoročnou praxou vás prevediem procesom vytvárania krásnych, funkčných umeleckých diel pomocou rôznych techník. 
Či už ste úplný začiatočník alebo skúsený hrnčiar, moje kurzy sú navrhnuté tak, aby vyhovovali všetkým úrovniam zručností. Malé skupiny zaisťujú, že sa vám počas vašej cesty za keramikou dostane veľa individuálnej pozornosti a podpory. 
Na kurzoch sa oboznámite s technikou voľnej ruky - to znamená samotnú prácu s hlinou a tiež s technikou hrnčiarskeho kruhu. Naučíme sa ako vycentrovať, tvarovať a glazovať hlinu, aby ste vytvorili úžasné kusy keramiky. 
Dozviete sa tiež o rôznych druhoch hliny a glazúry a o tom, ako vypáliť svoje kúsky v peci. Keramika je nielen relaxačným a príjemným koníčkom, ale poskytuje aj skvelý pocit úspechu, keď vidíte svoje hotové kúsky. Navyše budete mať možnosť spoznať nových ľudí a nadviazať nové priateľstvá v príjemnom prostredí. 
Tak prečo sa k nám nepridať ešte dnes? 
Dobre sa zabavíte a prídete s krásnymi umeleckými kúskami, ktoré môžete hrdo vystaviť u vás doma alebo obdarovať svojich blízkych. Kontaktujte ma ešte dnes a rezervujte si svoje miesto.

Kontakt

 +421 905 429 848

 moravcik.miloslav@gmail.com